8 Temmuz 2009 Çarşamba

REFERANS BUL

Referans Bul Nedir?

Referans Bul internet üzerindeki tüm referans temelli sistemleri kapsayan, üye adaylarını ve sponsor üyeleri bir araya getiren ortak bir platformdur. Para kazandıran sistemlerden herhangi birisine girmeyi düşünen kişi, kendisinden önce o sisteme üye olmuş sponsor üyelerin düzenledikleri tanıtım ve kampanyaları inceleyerek, içlerinden kendisine en uygun olanını seçip avantajlı bir başlangıç yapabilir. Referans Bul’daki tüm tanıtımlar ve kampanyalar incelemeleri için ziyaretçilere açıktır. Bunun için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.
Herhangi bir para kazandıran sisteme girmiş ve kendisine alt üye bulmak isteyen sponsor üyeler ise Referans Bul sayesinde kendilerini tanıtma ve kampanyalar düzenleyerek alt üyeler bulma şansına sahip olurlar. Düzenliyeceğiniz kampanya yada tanıtımlarda ziyaretçilere sizi seçmeleri için bir neden vermeniz yeni üyeler bulmak konusunda işinizi kolaylaştıracaktır. Tavsiye ettiğiniz sistemin artılarını ve sizin bu sistemdeki çalışma prensiplerinizi, alt üyelerinize sağladığınız kolaylıkları anlatan bir yazı bahsettiğiniz sisteme girmeyi düşünenleri sizin sponsorluğunuzda girmeye ikna edebilir. Referans Bul’da tanıtım ve kampanya oluşturmak için üye olmanız gerekmektedir. Bir aylık üyelik bedeli 25 tl’dir.

Neden Referans Bul’u Seçmeliyim?
Para Kazanmak İsteyen Fakat Herhangi Bir Sisteme Katılmamış Olanlar

1- En önemlisi girmeyi düşündüğünüz sisteme sizden önce katılan sponsor üyeleri tanıma şansınız vardır. Bu üyelerin düzenlediği kampanyaları inceleyip içlerinden size uygun olanını seçerek avantajlı bir başlangıç yapma şansınız olur.

2- Yapılan tanıtım yada kampanyalara yorumlar yapabilir diğer üyelerle ve tanıtımı yapan sponsor üyeyle fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

3- Tanıtımları ve kullanıcı yorumlarını okuyarak girmeyi düşündüğünüz sistemin dışındaki diğer bir çok sistemi inceleme şansınız olur.

4- Referans Bul satış ortaklığı programına katılarak hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz. Referans Bul’a kazandırdığınız her üye için %50 komisyon almaya hak kazanırsınız. Buda aracı firmanın masrafları ve devlete verilen vergiler düşüldükten sonra üye başına 10.62 tl yapar.
Referans Linkine Sahip Olanlar Reklam Vermek İsteyenler

1- Referans Bul’un reklamları Google Adwords’te sürekli olarak yayınlanmaktadır. Ayrıca satış ortaklığımıza katılan web sitelerindende sürekli ziyaretçi trafiği sağlanmaktadır.Bu sayede ziyaretçi sayısı sürekli yüksektir.

2- Google Adwords’te kendi reklam kampanyanızı oluşturmak isterseniz. Günlük 5 tl’lik bir bütçe ayırdığınızı düşünürsek aylık 150 tl yapar. Referans Bul’da ise reklam için aylık 25 TL ödersiniz, üstelik dilediğiniz kadar tanıtım yada kampanya düzenliyebilirsiniz.

3- Referans Bul’da oluşturacağınız tanıtım yada kampanyalarınızı diğer reklam araçlarında olduğu gibi kısa tutmak zorunda değilsiniz. Kendinizi ve işinizi uzun ve rahat bir şekilde anlatabilir, yazılarınıza resim, grafik yada tablolar ekliyebilirsiniz.

4- Tanıtım yada kampanyalarınıza yapılan kullanıcı yorumları sayesinde potansiyel alt üyelerinizle birebir iletişim kurma şansınız olur, ki bu çok büyük bir avantajdır.

5- Eğer bir web siteniz varsa Site Tanıtımları kategorisinden sitenizin tanıtımını yaparak sitenize trafik sağlayabilirsiniz.

6- Referans Bul’da yapılan tanıtımlar ve kampanyalar başka mecralarda yapacağınız reklamlara göre çok daha etkilidir çünkü Referans Bul’a gelen ziyaretçilerin hepsi para kazanmak konusuyla ilgili kişilerdir.

7- Referans Bul’un yakın zaman içinde internetten para kazanmak konusuyla ilgilenen insanların oluşturduğu bir merkez haline geleceğini düşünüyoruz. İnsanların herhangi bir sisteme girmeden önce bakacağı ilk yer Referans Bul olacaktır. Kişi girmeyi düşündüğü sisteme kayıtlı sponsor üyelerin düzenledikleri kampanyaları inceleyip kendine uygun olanını seçerek avantajlı bir başlangıç yapma şansını yakalamış olur. Bu yüzden Referans Bul’da reklamlarınızın sürekli olarak yayınlanması önemlidir.

8- Referans Bul satış ortaklığı programına katılarak hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz. Referans Bul’a kazandırdığınız her üye için %50 komisyon almaya hak kazanırsınız. Buda aracı firmanın masrafları ve devlete verilen vergiler düşüldükten sonra üye başına 10.62 tl yapar.

9- Referans Bul’un ödeme kolaylıklarıda ayrı bir tercih sebebi olabilir. Ödemelerinizi ister kredi kartıyla 12 aya varan taksit seçeneğiyle yada peşin olarak, isterseniz banka havalesi yada Eft yoluyla yapabilirsiniz.

REFERANSBUL'A KATILMAK İÇİN

Referans Bul







Sitenizesayac.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder